TIMAC Agro Balkans

 

TIMAC Agro Balkans je firma, specijalizovana za ishranu biljaka i primenu đubriva u poljoprivredi.

Osnovana je 2006. godine, sa sedištem u Novom Sadu, kao jedna od preko 40 ćerki firmi Roullier grupe, koja postoji od 1959. godine.

Glavne oblasti delovanja su: ishrana biljaka, popravka osobina zemljišta i poboljšanje efikasnosti iskorišćenja đubriva.

Firma ima 17 zaposlenih, od kojih su 13 poljoprivredni inženjeri. Ono što je specifično za TIMAC Agro Balkans, je neposredan rad sa proizvođačima na terenu.

Stručna služba TIMAC Agro Balkans-a, ima 13 članova, i regionalno je organizovana. Na terenu Vojvodine trenutno radi 8 poljoprivrednih inženjera, dok na terenu centralne Srbije, trenutno radi 5 poljoprivrednih inženjera.

Visok nivo obrazovanja, dugogodišnje iskustvo, praćenje i primena najsavremenijih naučnih dostignuća u ishrani biljaka, stalno usavršavanje u zemlji i svetu, razmena iskustava za zemljama u regionu... Sve ovo su razlozi, zašto je stručni tim firme TIMAC Agro Balkans, spreman da veoma uspešno odgovori na sve izazove, koje pred njega postavlja, savremena poljoprivredna proizvodnja.

TIMAC Agro Balkans, nudi široku paletu proizvoda, za ishranu biljaka i popravku osobina zemljišta, veoma visokog kvaliteta. Čvrsta đubriva i oplemenjivači zemljišta, koji su u ponudi, proizvode se u Austriji, dok se tečna i vodotopiva đubriva  proizvode u Francuskoj i Španiji.

Timac Agro u svetu

Pridružite nam se